U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

De Sprekers

Voor dit panelgesprek gingen we op zoek naar een accountant, bedrijfsrevisor en bedrijfsadviseur. Hieronder kunt u een korte biografie lezen van de sprekers.

Bart Eversdijk

Bart Eversdijk is werkzaam bij BDO Bedrijfsrevisoren en heeft meer dan 30 jaar auditervaring. Hij is niet alleen bedrijfsrevisor maar heeft ook een erkenning als registeraccountant in Nederland. Zijn klanten zijn middelgrote en grote (nationale en internationale) ondernemingen uit de klein- en groothandel, de industrie,  transport & logistiek en de dienstverlening. Bart is daarnaast ook actief in de non-profit sector.

Hu8VKt1OroS4VUYn.jpg

Elena Balachov is bedrijfsadviseur bij het Contact Center van het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO), waar ze starters en reeds gevestigde ondernemingen informeert over subsidies en andere mogelijke steunmaatregelen. Ze is daarnaast ook onder meer redacteur van de subsidiedatabank.

BTOe6npEhqpIa3Yq.jpg

Johan De Coster is gecertificeerd accountant en bedrijfsrevisor en raadslid van het Institute for Tax Advisors and Accountants (ITAA). Daarnaast vertegenwoordigt hij het ITAA op internationaal vlak als lid van de Raad van de European Federation of Accountants and Auditors for small and medium-sized enterprises (EFAA). Johan De Coster is tot slot nog voorzitter van de Limburgse beroepsvereniging LVAB en rechter in ondernemingszaken aan de rechtbank te Brussel.